Computer.

Hoe gaat het ondertussen met i.’s kerstcadeautje van de mama en de papa, vraagt u zich misschien af? Die laptop die i. mocht kiezen?

Wel.
Die is gekozen.
En de mama en de papa hebben hem besteld bij Dell.
En hij is vertrokken bij Dell, met UPS op 2 januari.
En sinds 6 januari is hij “vermist”.

Vermist, inderdaad. Niemand weet waar hij is. Ik denk wel dat er iemand zeer blij is met zijn splinternieuwe laptop, momenteel.

8 thoughts on “Computer.

 1. oww, da’s mottig
  ik heb begin december voor mijn laptop een perfecte afwikkeling gehad met Dell

 2. Ik neem aan (hoop) dat ze nu onmiddellijk een ander exemplaartje klaarstomen voor u?

  Ik heb een PC’ke besteld bij Dell voor mijn Moeke en geen problemen mee gehad.

 3. Laatst ook zo iets gehad met UPS… Nokia 770 uit developer program, een maand voordat ie “voor het publiek” gelauncht was, besteld enzo, werd verzonden bij UPS.
  Enkele dagen later (op vrijdag besteld) kon ik via de UPS site zo volgen waar pakket zat. Volgens hen in Turnhout (waar ik dus *niet* woon, maar wel diegene die het betaald had voor me, ikke geen visa-kaart ;-)) Dus hele dag rondgebeld, moest dan adreswijziging aanvragen,…
  ‘s Avonds kom ik thuis, blijkt dat die mannen aan ons deur gestaan hadden met pakket (maar niet kunnen afleveren want zus was alleen thuis en is minderjarig, dus kon niet tekenen). Terwijl ze me bij hun “klantendienst” wisten te vertellen dat het wel degelijk naar Turnhout geshipt was.
  Anyway, de volgende dag was het er dan wel, ikke content… Maar toch maar bedenkelijk.

 4. Mja, de gilles is zo eens voor 6000 euro aan grafische kaarten kwijtgeraakt, en t pakket was nie verzekerd. Toch maar louche al die bedrijven zenne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *