Vis (ii)

Wil er iemand een heel mooie goudvis adopteren?

Als hij hier blijft, is hij binnen de week dood door dat monster van ons.
De bokaal staat nu bovenop de kast, waar hij er niet aankan en hij laat aanhoudend zijn verontwaardiging blijken daarover door luid gemiauw.

De vis heet disco, is heel rustig en bovendien goed op weg om beroemd te worden. Anyone?

13 thoughts on “Vis (ii)

 1. ik zie ‘t mij niet doen. Er lopen hier constant 3 poezen rond . Dat beest heeft geen enkele kans !

 2. Even mijn vrouw pareren: ik wil GEEN vis, dat vreet je de haren van het hoofd en het geld van je rekening! πŸ˜‰

 3. Tja, dan wordt het zeker vrijdag visdag de komende weken… πŸ™‚

 4. Ghoh, meen je dat? Ik zie het wel zitten en zal er zeer veel zorg voor dragen. Ik zit er al een tijdje aan te denken om een huisdier binnen te nemen. Om tegen te praten enzo… Het liefst had ik een kat maar met mijn klein appartementje op het vijfde en ook het feit dat dat lieve diertje niet naar buiten kan is dit geen optie, helaas. *Zucht* Maar alleen al het feit dat ik weet dat Disco eigenlijk van jou is en ik er kan op babysitten. Humja, doe maar !

 5. Verstaat Disco Antwerps? En doet ie kunstjes? En heeft ie geen trauma opgelopen na Lief’s aanslag met de mixer? En hoe reageert ie op een 8-jarige belhamel die constant ligt te grijnzen naar visbokalen? En kan ik hem voederen met de overschot van de keuken? En is kraantjeswater voldoende of heeft ie liever Evian in z’n woonst?

  Zoveel vragen…

  Maar ik wil Disco wel best een nieuwe thuis aanbieden. (Vervoersonkosten niet inbegrepen ;-))

 6. Een vis kan er bij ons ook wel bij! Ik denk niet dat onze hond op vissen jaagt πŸ˜‰
  Maar blijkbaar zijn er al andere liefhebbers genoeg πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *