Koud hoor.

Ge hebt zotte en ge hebt hele zotte. En dan hebt ge de mensen die meededen aan de bibberduik op de Blaarmeersen, daarnet.
Ik had zelf een onderhemdje, een T-shirt met lange mouwen, een kleedje, een wollen gilet, een jeansvestje en een blazerken aan en ik ben zo goed als bevroren. De mensen die meededen sprongen in zwembroek in de Blaarmeersen en deden alsof dat nog plezant was ook. Insane, I tell you, insane.

Morgen volgt een volledig verslag, met foto’s op Gentblogt. Ik was daar nl. in gezelschap van de familie Volume 12, Hendrik en O. aka Mr. Citylab. En daarna kwamen we Meneer Waterschoot ook nog tegen.

Het zijn straatlopers, de Gentbloggers.

Update: Ze staan erop!

5 thoughts on “Koud hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *