Scheiding van werk en privé.

Als u zich in het verleden al heeft afgevraagd of ik een andere hoed draag bij Gentblogt dan hier op Kerygma, bij deze krijgt u uw antwoord.

Ik heb vanmiddag op Gentblogt een artikel gepost over de comedy-zone, waar ik onder andere Lief voorstel aan het …ahum…Gentse publiek. En wel alsvolgt:

De eerste try-out is voor de rekening van Henk Rijckaert en luistert naar de naam \”Loebas\”. Henk begon zijn podiumleven als improvisator bij de BIL en de Lunatics en startte een aantal jaar geleden met soloprojecten. Na \”De Duif\” (finale Humorologie) en \”Het Vergrootglas\” (publieks- én persoonlijkheidsprijs Humorologie) schrijft Rijckaert nu voor het eerst aan een avondvullende voorstelling, waarvan u een stukje te zien krijgt in de Minard. Loebas wordt een voorstelling over honden en kinderen. Of zo u wil: huisdieren allerhande.

(volledig artikel hier.)

Neutraal, niet? Ziet u wel dat ik professioneel kan zijn als het nodig is? Hier op mijn eigen weblog veeg ik daar natuurlijk vierkant mijn voeten aan, aan objectiviteit en al die zever.

Bij deze: de nieuwe voorstelling van Lief is nog niet af, maar is nu al bijzonder grappig. Dat komt omdat lief bijzonder grappig *is*.
“Loebas”, zo heet het en tegen september zal het avondvullend zijn. Lief springt, zingt, danst(!) en vertelt vooral veel lollige dingen in deze show. Volgende vrijdag, 3 februari, is er een try-out in de Minard.
U weet wat u te doen staat.

Zo. Dat hebben we ook alweer gehad.

(Comedy Zonesgewijs en om op de weg der subjectiviteit verder te ploeteren, kan ik u Han Coucke en Gunter Lamoot zeer erg aanraden. De zaterdag, die cover contest, zal denk ik ook de moeite zijn.)

2 thoughts on “Scheiding van werk en privé.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *