Niets verdacht aan.

En er zijn zo van die dagen dat het zo lijkt tegen te zitten dat het haast vertrouwd begint aan te voelen, al die kloterij.

[oh. trouwens. Rookvrij: 309 uur. Ik geef echter geen garanties voor de komende uren.]

6 thoughts on “Niets verdacht aan.

  1. hela hela hela ge gaat nu toch niet opgeven zeker . En ‘t weekend staat voor de deur , en ‘t is mooi winterweer , en binnenkort krijgt ge zeker uwe nieuwe laptop enz enz…..Doorbijten i. we rekenen op je

  2. lap daar heb je het al ! ilse voelt zicht down, maar ja met al die examens die ze moet verbeteren je zou voor minder stress hebben. niet opgeven hé ! denk aan iets anders, drink veel water, eet een appel denk aan die laarjes die nu kunt kopen, denk aan al dat geld dat je overhebt om leuke dingen te kopen ipv geld uit te geven aan rookstokjes en in de lucht te blazen !

  3. Denk aan de schaamte. Het gezichtsverlies. Het hoongelach. Iedereen zal het weten. Op ne blog kunt ge nie liegen.

  4. Ziezo we zijn ondertussen al meer dan 12 uur later als het je lukte om die stresserende examendag zonder sigaret te overbruggen ,dan weet ik zeker dat het vanaf nu lukt En dan komen de “droombotjes” ook dichterbij en misschien al zo’n mooi paar zomerschoentjes van de nieuwe collectie als extra beloning !Als je zin hebt om eens stoom af te blazen eens te zeuren over die zware onderwijsjob . Eén adres…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *