Coffee. Source of all evil.

Gisteren in de late namiddag liepen wij even bij de schoonouders langs. Er was zelfgemaakte taart, en daar hoort natuurlijk een kop koffie bij. Ik liet me dus verleiden tot een dubbele espresso, en het heeft gesmaakt.
Half zes gisterenavond was dat.

Half zes deze ochtend lag ik nog steeds naar de cijfertjes op de wekkerradio te staren en te luisteren naar de ademhaling van slapend lief. Van half één was ik al aan het proberen te slapen. Omstreeks half vier een uurtje opgestaan, in de hoop dat het daarna wel zou lukken, maar dat was blijkbaar te hoog gegrepen.
Ik moet kort na half zes uiteindelijk toch in slaap gesukkeld zijn, maar ik zeg het u: het deed veel pijn toen de wekker afliep om 8h deze ochtend. Heel veel pijn.

5 thoughts on “Coffee. Source of all evil.

  1. Normaal gezien heb ik daar absoluut genen last van alhoewel ik er momenteel slecht van kan meepraten … zwanger zijn reduceert het koffiegebruik drastisch 🙂

  2. misschien ligt het aan de schoonouders? De onze schenken enkel duvel en leffe. Wij liggen meestal in slaap voordat we thuis zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *