Feeeeeeest.

U las het al eerder hier: Gentblogt bestond deze week precies een jaar. Zulks vraagt natuurlijk om passende festiviteiten, maar aangezien we geen geld hebben, was dat een probleempje. Gelukkig hebben wij weinig gène en passen we het theoretische pluralisme uit onze statuten graag in de praktijk toe. Na een paar mailtjes kunnen wij u op vrijdag 24 februari vier( jaha. één , twee, drie, vier) vaten aanbieden, en één portie frisdrank gelijk aan een vat. Olé.
Dit drinkgelach wordt met de glimlach betaald door vijf politieke partijen en ik ga vrijdag elk van hen garanderen dat ik op hen ga stemmen. Machiavelli zou trots geweest zijn op mij.

Maar bon. U komt toch ook? Het is voor niets. En V-tax is failliet, dus er kan nauwelijks iets fout gaan deze keer.

Alle info alhier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *