Big Bro.

Oew. Big Brother is begonnen….

En volgens de site zit er niet alleen een zwangere madam in (what’s that all about, trouwens?) maar ook een HIV-positieve jongeman. Want hij wil de dingen bespreekbaar maken. Wel. Ach. Ow.
HIV-kenny komt op dit moment op tv en hij wil zijn geheim niet kwijt. Jammer dat het wel al op internet staat.
Ik was al wat te laat, en er waren er al drie binnen voor onze Kenny. Een overzicht.

Kirsten is 23, blond en Limburgs. Ze is werkzoekend en dat hoeft niemand te verwonderen, eigenlijk.
Haris is ook van Limburg. Hij is 26 en coiffeur. Volgens zijn vragenlijst zijn zijn hobby’s luchtgitaar spelen (ai), fitness, auto’s opmaken (dubbel ai) en andere vrouwen. Andere vrouwen, Haris? Dat is tof om te lezen voor uw vriendin waarmee ge samenwoont. Manneken toch.
Mike is van Gent en is tot hiertoe het brein van de bende, zo lijkt me. In het land der blinden is éénoog koning.
En dan is er Kenny, natuurlijk. De man is goochelaar. En HIV-dinges, dat zullen we in de komende weken waarschijnlijk honderd keer horen.
An is de volgende kandidate en het is een schoon meisken, vind ik. Het is dan ook een schoonheidsspecialiste (mijn eigen humor daalt met de minuut door BB). Ze zegt: “Favoriete kranten, tijdschriften: Dag Allemaal, Cosmopolitan. Kranten lees ik zelden, ik ben daar altijd mee aan het vechten.” en dan verwacht ze dat ik haar niet uitlach?
Bart is dubbel zou oud als de rest denk ik, en het is een lasser. Een goei vakman is altijd een plezier om in huis te hebben, zeker als zijn favoriete tijdschriften Dag Allemaal en Blik zijn.

*zucht*

probleem: ik ging van BB een nieuwe eurosong-reeks maken. Maar na een half uur is het mij al kotsbeu. Sorry, lieve lezers: ik ga naar Canvas zappen ofzo, denk ik.

7 thoughts on “Big Bro.

 1. Ik denk dat big brother past onder de ophokstrategie. Alvast een paar kakelende kiekens en hitsige haantjes in één kot gestoken. Nu maar afwachten wat de pikorde wordt!
  Ik ga in ieder geval proberen te blijven kijken.

 2. Aargh…Ik irriteer me nu al dood en ‘k heb maar 15 minuten van de herhaling gezien…
  *de hiv-patient tegen de zwangere: “ge moet niet bang zijn, gij zijt niet risicovoller dan ieder ander…”*

  Eh? WTF?

 3. Ik heb er nog niks van gezien en hoop dat ik dat zo kan houden (de familieleden willen wel eens tegenwerken). Thanks god trouwens dat ge er geen bespreking over gaat maken, ik heb daar een ongelooflijke afkeer van.

  BB is voor losers.

 4. Tja iedereen heeft een andere smaak…
  Als jullie het niet goed vinden, kijk er dan niet naar en geef er dan ook geen commentaar op,kijk dan naar iets wat jullie wel plezant vinden en moei jullie er niet mee… er moet voor iedereen wat op tv zijn

 5. @blabla: ik vind dat een belachelijke uitspraak. Moeten we dan ook kinderporno uitzenden? Ik ben er zeker van dat daar een publiek voor is, en anders is er voor die mensen niks op tv…

  En trouwens, laat iedereen nekeer commentaar geven waarop hij of zij wil, egoïst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *