Persconferentie.

Soms heeft het zijn voordelen, dat amateurjournalistje spelen van ons. Ge wordt al eens uitgenodigd op een persconferentie, bijvoorbeeld. Meestal is dat niet zo wereldschokkend, maar deze van deze namiddag had ik voor geen geld ter wereld willen missen: de SPa-Spirit-lijst werd voorgesteld en zoals u al weet staat Lien op een mooie achtste plaats.

Ik was niet van plan om erover te schrijven voor Gentblogt (obvious reasons) en lief en ik maakten er meteen een uitstapje van. Supporteren voor onze vriendin. Bij deze een opsomming van de meest opvallende feiten van de persconferentie:

– De genaamde Dirk R., lezer van dit weblog, heeft een grote gele plakker op zijn voorhoofd.
– De genaamde Eva, wederhelft van Dirk R., merkte daaromtrent op dat ze “pro mishandeling is, als het geoorloofd is”
– Daniel T. heeft veel vruchten geplukt van zijn mediatraining. Waar hij vroeger altijd een Dehaene-lompheid over zich had, kwam hij deze middag zelfzeker, vlot, joviaal, open en met een zeer groot gevoel voor humor over
– De foto die morgen in de kranten zal staan, zal er eentje zijn met Daniel die achter Frank B. staat dingen uit te leggen, en onderwijl vriendschappelijk een hand op de schouder van de laatstgenoemde legt. Waarschijnlijk ingegeven door een slimme marketingstrateeg, maar desalnietemin een ontroerend beeld.
– Er staan veel vrouwen op de lijst. I applaude this.
– De sfeer op de persconferentie was verbazingwekkend goed. Er werd veel gelachen en er was een zekere dynamiek en strijdlust voelbaar. Een warme en fijne atmosfeer. En geloof in de goede zaak en al: ik was er zowaar van gepakt.

2 thoughts on “Persconferentie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *