baby says boem.

Het is onafwendbaar. Geen weg terug meer. Geen ontkomen aan. Er moet en zal gebabyboomd worden in onze omgeving: R. en L. kregen vorige week al Rika, de vrouw van vriend C. zal één dezer ook een kindjen kopen en San is duidelijk aan het aftellen tot nummer vier ter wereld komt.
Tot slot hebben we gister een avond doorgebracht in gezelschap van vriendin klijn en tettenman en het moet gezegd: ze kan het niet meer wegsteken dat er een kanjer van een baby in haar buik zit. De dokter voorspelt dat haar eersteling minstens vier kilo zal wegen, dus het spreekt voor zich dat klijn heel erg uitkijkt naar de bevalling. Ik ook trouwens, want ik ben zeer benieuwd naar hoe de combinatie van hun genen er zal uitzien. Ik gok op blond, met een grote mond en vreemd gevoel voor humor.
De blijde gebeurtenis is gepland voor half april, en dat betekent dat er op een maand tijd maar liefst 4 kindertjes geboren zullen worden in onze omgeving. Vier nieuwe mensjes. Daar kan een mens enkel “wow” op zeggen

6 thoughts on “baby says boem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *