Kerygma 2.0.

Op deze fantastische veertienden van maart 2006, zijn wij bijzonder vreugdevol u Kerygma 2.0. voor te stellen. Meer uitleg volgt, eerst ga ik rap eens testen zie.

En als er iets niet klopt: roepen é….

Update.
Ik ga de komende dagen nog een beetjen prutsen, maar het ergste is achter de rug nu. Olé!

Update 2.
– De boel is een beetje smaller gemaakt. Als het nu nog niet goed is, dan is het tijd om een groter scherm te kopen.
– Er zit wat meer contrast in, roze zelfs.
– Dat gedoe van Steven is voor later deze week, want dat snap ik nog niet.
– De letters vergroten doe ik lekker niet. Ik vind dat niet mooi. Maar het staat u natuurlijk vrij zelf uw tekengrootte aan te passen in uw browser.


Update 3.
Doe eens een F5!

20 thoughts on “Kerygma 2.0.

 1. Schoon. Detailkritiek: de mouse-over blokjes van de linkjesbalk bovenaan plakt tegen het scheidingslijntje rechts tussen de items. En er zou geen lijntje mogen staan na Contact.

 2. Dit zie ik nu pas: is de categorie ‘De Stop!’ uit het archief geschrapt? Toch niet hervallen?

 3. Heel mooi!
  Opbouwende kritiek: de witte letters op de lichtgrijze achtergrond (Kerygma, alles van waarde…) zijn niet goed leesbaar op een tft (plat) scherm. Misschien in het donkergrijs, net als de balk met de menuitems?

 4. tuurlijk niet. Alles van De Stop zit nu bij projecten en kan ook via de tags opgevraagd worden.

 5. @wouter. vreemd. op mijn laptop ziet alles er goed uit. Maar ik zal straks eens prutsen met de kleurkes

  Merci!

 6. Ik heb de “eer” gehad de design-versie als één van de eerste te mogen aanschouwen (weliswaar zonder dat je het zelf besefte, maar dat heb je met pingbacks, nietwaar i.?)

  De kleuren zijn ontzettend mooi. Het ontwerp stijlvol en rustig. Bruno is een uitstekend leermeester.

  Waar ik persoonlijk geen fan van ben is de justify-layout, maar dat is mijn persoonlijke mening. En misschien had je sidebar net dat ietsje breder gemogen. ‘t Lijkt me allemaal een beetje te dicht op elkaar te staan (vooral die laatste reacties). En wat Steven zei. Maar ook dat streepje achter de datum- en tagslijn.
  *stop met muggeziften, Michael*

  Maar toch: Chapeau! Fijn werk!

 7. Smooi! Wel zelfde reactie als Wouter, alles van waarde is weerloos is niet goed leesbaar, en bij de kleinste tags hetzelfde probleem. Een beetjen meer contrast would come in handy…:-)

 8. Mooi gedaan!! Ik sluit mij aan: de kleinste fonts kunnen misschien wat problemen geven (allesinds niet op mijn 12″ ibook en firefox) maar voor de rest kudos!

  Overigens heb ik dezelfde opmerking als Michael: oppassen met pingbacks en ‘int echt’ uittesten van je design. 😉

 9. Mooi, mooi. Ik heb deze design inderdaad al eens onbedoeld te zien gekregen. Vraag mij niet meer hoe. Er stond wel wat tekst, wat mij deed beseffen dat ik op een test-gebied was. 😛

 10. “De letters vergroten doe ik lekker niet. Ik vind dat niet mooi. Maar het staat u natuurlijk vrij zelf uw tekengrootte aan te passen in uw browser.”

  Geen probleem, maar dan is het toch aangeraden om relatieve eenheden te gebruiken om de grootte van tekst aan te geven in je stijlblad. De optie die Internet Explorer biedt om de tekstgrootte op webpagina’s aan te passen (Beeld > Tekstgrootte) wordt immers geblokkeerd als je een absolute eenheid (zoals pixels of punten) gebruikt. Voor de rest: knap werk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *