De Parelvissers – aflevering 5.

Eerst en vooral: weet iemand of dit de voorlaatste aflevering was? Als dat zo is dan zal ik in de loop van deze week eens mijn theorie uiteenzetten.

Ik blijf ondertussen nog steeds bij mijn mening dat dit coole televisie is. Zo spannend maat.

11 thoughts on “De Parelvissers – aflevering 5.

 1. Ben verdikke content dak m’n verbeterwerk der examens effie aan de kant heb gelegd voor de parelvissers. Zoals je zegt, razend spannend. En volgende week ontknoping. Kan niet wachten. ‘k Vind ‘t briljant. Denk-tv

 2. ik heb helemaal geen theorieën, maar ik had in alle geval beter niet gekeken naar dat ‘volgende aflevering’ stukje. Wat gaan daar allemaal voor freaky dingen gebeuren?
  Ben eens benieuwd naar uwe theorie 🙂

 3. En ik heb de aflevering gemist, vergeten dedju! Ik zal ze straks wel vastkrijgen en bekijken. Zeer spannend en inderdaad schitterende televisie.

 4. ik zat bij mij borer en diens lief te kijken en ik vond het oersaai…tot opeens er eindleijk weer wat vaart in de serie kwam door die abotus en de ontdekking dat piet weg was enzo…

  nja goed geoseerd net als je dreigt in slaapte vallen weer voor iets zorgen dat de aandacht vastgrijpt…
  of wasik aan eht wegzakken door een overdaad spaghetti een uurtje ervoor?

 5. Je kan alle afleveringen downloaden, kijk eens op Shareaza (of een ander P2P-netwerk). Je kan natuurlijk ook bij een vriend met digitale televisie langsgaan, ik denk wel dat je die afleveringen kan herbekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *