13 thoughts on “Zes keer slapen.

 1. een (misschien afgezaagde) tip: Los Quinze Nits (of zoiets) op Plaรƒยงa Real. Zorgen dat je drie kwartier op voorhand daar bent om aan te schuiven en… probeer een plaatsje op het terras te bemachtigen. En toch ook naar de voetbal gaan kijken? Nou Camp is impressionant. En… ach, er is zoveel te zien. Enjoy

 2. maat! why?! iedereen gaat naar daar!
  nu ja als ik er ook geraak zal iedereen er al geweest zijn en heb ik de stad vor mij alleen! ๐Ÿ˜‰
  i hate crowded places ayway ๐Ÿ˜€

 3. Ik ga eind van de maand (voor de tweede keer in mijn leven). Als ik Lord CMS mag geloven ging ik de eerste keer toen er nog NIEMAND naar Barcelona ging en ga ik er nu over de koppen kunnen lopen… Volgens mij gingen er in 1992 toch ook al toeristen naar Barcelona hoor…

 4. @missy_I: ik zei het al: afgezaagd, maar ‘t is er wel lekker, tourist trap of niet. Heb het eigenlijk niet zo voor dat snobisme รƒย  la “dat is een tourist trap, maar op die andere plaats is het echt authentiek”. Misplaatst backpackers superioriteitsgevoel. Zeker het fantastische boek “Are you experienced” eens checken. Lachen, gieren, brullen met de backpackers. Als je toch een insider tip wilt: check de bars in de oude havenbuurt, wat verder dan de Marina. Lekkere tapas in een doorroekte kroeg.

 5. O! Ik keek naar het kaartje en ik dacht direct ‘Barcelona’! Pas toen keek ik naar de tags ๐Ÿ™‚

  Nog nooit geweest. Staat wel op mijn lijstje!

 6. @marc: dat was mijn punt niet.
  uiteraard je MOET op de placa reial eten maar doe het dan ergens waar de prijs/kwaliteit/bediening correct is. ik kan niet zeggen dat de quinze nits erg lekker/prijsbewust/klantvriendelijk is.

  maar doe vooral je goesting.

 7. geen ruzie maken รฉ, kindjes.

  ik heb zelf al eens in de quinze nits gegeten, om te zien of het al die heisa waard was. Het eten was zeker lekker en verzorgd en ik kan de stoffen servietten zeer apprecieren, maar om daar nu drie kwartier voor aan te schuiven? Ik ken in Barcelona veel betere plaatsen om te eten, eerlijk gezegd…voor minder geld en minder aanschuiven.

 8. Drie kwartier aanschuiven? Zo-ot. Als ik ergens langer dan een kwartier moet aanschuiven voor ietsofwat dan hoeft het voor me niet meer. (Een beetje in de rij gaan staan zeker? Voor eten zeker? Tss…)

 9. Las gisteren in De Morgen dat Barcelona en omstreken stilaan bekend raakt voor zuippartijen en losbandige sex. Heeft i. wilde plannen? ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *