Sportweekend.

Na de voetbal van gisteren staat vandaag in het teken van de koers. De Ronde van Vlaanderen: ik vind dat dus fantastisch…
Zo van 250 kilometer sleuren en kasseistenen en heroische ontsnappingen…schitterend om te zien.
Wat ook wijs is, is dat Lief daar nog veel minder van kent dan ik, dus dat ik hem zo van die dingen kan uitleggen over afstoppen en dichtrijden en eerste bovenop de muur komen en al. Precies een echte, ik.

7 thoughts on “Sportweekend.

 1. Zijn we in Barcelona? Zijn we niet in Barcelona? Zitten we daar deze week of volgende week? Wie zal het zeggen…wij zijn precies de parelvissers wij…één en al mysterie.

 2. Hallo, gewoon uit nieuwsgierigheid, hoelang schrijf je over dit tekstje, ik kan zoiets niet, ik schaaf en beitel aan mijn woorden, alles moet op zijn juiste plaats, ook blogs verdienen een zeker literair niveau, liever geen babbelboxerij of het zaakje gaat ooit ten onder, enfin, eigenlijk zijn er al twee categoriën, enerzijds die van jullie (met alle respect) dwz de praatclubjes en anderzijds (een minderheid) ttz de schrijvers: bv. urbain alpain, max j. molovich, (pdw) en nog een paar namen waar jullie niet van houden (wat jullie goed recht is uiteraard)

  groets,
  marlon.

 3. De Marlon, meestal werkt hij op mijn zenuwen, maar als hij ironisch bezig is is hij toch wel goed.

 4. Marlon schat, ik heb een leven buiten het internet ook.
  je moet het ten gepaste tijde ook eens proberen.

  En nu: bakkes.

 5. Negen tegen tien zal Boonen aan Hoste zijn winnaarspremie beloofd hebben als die na de Bosberg op kop bleef rijden. Boonen loopt met de pluimen en krijgt toch massa’s promotie & Hoste houdt er dan toch nog niets aan over.

  Ha! Alleen al voor dergelijke intelligente spelletjes kijk ik graag naar de koers!

 6. ‘tuurlijk Matthias, en die bijna-surplace was iets dat ze geleerd hadden op de studio Herman Teirlinck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *