La Boqueria.

Een must-do in Barcelona, als u er ooit eens bent: La Boqueria, de overdekte markt aan de Ramblas. Ik geef grif toe: het is toeristisch en druk, maar het is en blijft wreed tof. Vlees, vis, groenten, fruit, kip,…
Maar vooral: veel kleur en een fijne plek om foto’s te nemen.

hespe

Meer foto’s hier.

4 thoughts on “La Boqueria.

  1. Indeeders, ik vond La Boqueria ook zeer fijn om op rond te lopen.

    Het was meteen ook de plek waar mijn meest kleurrijke barcelona-foto’s genomen zijn, van viesekoppe en gesuikerd fruit en alles. 🙂

    Barcelona is geweldig.

  2. ‘t is de grootste overdekte markt van heel Catalunya, maar wel knal in de wijk Raval, dus niet zo leuk om naast te wonen. Toen ik daar op Erasmus was, woonde een maghrebeinse student vlak achter de loskaai. Die moest na 3u ‘s morgens geen oog meer dicht doen. En aangezien het stadsbestuur de Ravalbuurt continu aan het opwaarderen is, zou het wel es kunnen dat la Boqueria van “echte” versmarkt naar een eerder fake toeristenattractie zal evolueren.. slachtoffer van eigen succes!

  3. Zucht, Barcelona, schitterende stad. La Boqueria zelf heeft op mij niet zo’n grote indruk gemaakt, maar de kleurencombinaties daar zijn inderdaad zeer fotogeniek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *