Contact me.

Ik krijg graag mailtjes vanop Kerygma. Sinds mijn redesign (woehoe, wat klinkt dat belangrijk en professioneel zeg) heb ik namelijk een nogal fancy contact-formulier en dat wordt tot mijn verwondering ook af en toe gebruikt. Zo ook deze week, door de heer Pierre du Coin, die op een blauwe maandag wel eens van reageerder durft doen alhier. Pierre, die wil ook graag een blog en hij had enig advies nodig. En dat vroeg hij dus aan mij. Want, zo schrijft hij:

Ik beschouw u een beetje als een soort ‘blogmama – bloggoeroe – degoedeliekensvandeblogs’.

Nu vraag ik u. De blogmama? Ik probeer hier al maanden het imago van jonge, dynamische blog-chick te cultiveren, blijkt dat ik dus overkom als moederkloek. De bloggoeroe? daarvoor moet een mens eerder hier, hier, hier of hier zijn. De blog-goedele-liekens is zo mogelijk nog grappiger: ik lijk noch uiterlijk, noch qua karakter op Madame Vaginavrienden. (Pas op: ik vind dat wel een toffe, zo van vrouwenrechten en felle muil en ambassadrice en onrecht aanklagen. Leve Goedele!)

Maar goed, ik heb smakelijk gelachen met het mailtje in kwestie en een heel gedoe weergestuurd over domeinnamen en servers en wordpress. Met veel plezier overigens en ik kijk al uit naar de eerste blogposts van Pierre. Tot het zover is mag u me natuurlijk ook eens een mailtje sturen vanop de contactpagina.

U hoeft me zelfs geen goeroe te noemen, gewoon eens zwaaien is ook al leuk.

9 thoughts on “Contact me.

  1. Ai, i. heeft me bestempeld als “bloggoeroe”. Moet ik dat als compliment beschouwen, of wil je gewoon van de lastige vragen van Pierre vanaf zijn? πŸ˜‰

  2. je wil wel blogmama zijn, maar in de eerste plaats jong: dan ben jij een “tienerblogmama”!
    maar das ook niet helemaal correct zeker? πŸ˜‰

  3. Zwaai zwaai πŸ˜‰
    Om in de sfeer van (blog-)mama’s te blijven: ik hoop na het lang weekend te bevallen van een blogje! Een naam is er al, maar hij/zij (?) is nog niet helemaal voldragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *