Early adopter.

Wij op Gentblogt, wij zijn early adaptors adopters. Google calender calendar bestaat nog geen 24 uur en heel onze planning staat al op dat spel, inclusief iedereens deelkalendertje.

Probeer dat maar eens uit te leggen aan een normale mens.

15 thoughts on “Early adopter.

 1. Zolang jullie het zelf beseffen, al goed 🙂

  Heel onze gezinsplanning is ook overgezet bij deze, maar sunbird werkt nog remote naar gcalendar, want anders gaat mama het moeilijk hebben met de aanpassingen.

 2. haha. nu ge het zegt.
  het staat nochtans zo in mijn cursus. ik zal het morgen eens inscannen zie.

 3. Youri en ikzelf zijn sinds gisterenmorgen ook al volledig gesynchroniseerd, en het voelt fijn. 🙂

  Ik dank de goden dat we elkaar snappen in al onze nerdigheid. :k:

  P.S: Uw leaf was gisteren helemaal oke op de comedy dinges. Ik heb nog gezwaaid maar dat heeft hij in al zijn celebrityness waarschijnlijk niet gezien. :'(

 4. zelfs deze abnormale anti-mens weet even niet goed waar zijn hoofd staat toen hij al die gentblogtcalendars in zijn mailbox kreegmet de mededelin da ze teogevoegd waren aan zijn account :s

  t’is nog geen pasen zeker?

 5. Ik ben ook een urlie adpotter en heb me een ongeluk gezogd naar publieke kalenders met de belgische feestdagen. Uiteindelijk hier wat gevonden, maar het doet toch nog wat vreemd.

 6. Het zat er hier anders ook bijna bovenhands op, toen ik zei dat dat mij niet interesseerde die calendar. Precies een naam uit Lord of the rings: CALENDAR! *kijkt met tot-spleetjes-genepen-ogen in de verte*

 7. Ik heb mijn geplande avond werken aan de thesis alvast ook met enkele uurtjes verschoven … hoe wijs is google met al zijn features eigenlijk niet zeg! Nu nog een Google supermarkt ofzo!

 8. Ohh, Hankster in mijn armen! Ik wou ook eerst vandienbrol niet hebben. Maar een mensch mot mee met zijn tijd anders kan je het wel schudden. Ik zat dus gisteren met stijgende verwondering mijn inbox in de gaten te houden toen er om het halfuur een invite voor die f*cking Calendah! binnenkwam. Ik dus maar op yes, yes, yes verdoemmeh, duwen. Ik heb nu tot op vandaag zomaar eventjes VIER Calendah’s waar ik in kan grasduinen. Of het me wat interesseert? Zucht. Ja zeker? Slechte vrienden heb ik, (zegt mijn ma altijd) slechte vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *