Robland?

Ik heb gekeken en ik ben niet goed mee vrees ik. Allez, ik ben wel mee: Rob speelt van koninkje en wil zogezegd een eigen land. Maar ik ben niet mee, in die zin dat ik er niet goed in kan meegaan…mijn fantasie rijkt nietmisschien ver genoeg en ik weet begot niet in welke mate het allemaal voor echt is. Ik denk: in geen enkele mate.
Normaal gezien ben ik daar wel voor te vinden, voor van die denkoefeningen en van die plannetjes. Maar ik ben er gelijk niet enthousiast over te krijgen.

Kortom: ik ben niet mee.

(maar ik ga wel een pakketje bestellen. Zie dat ik de komende weken plots wel meeben, dan zou het ver-schrik-ke-lijk zijn moest ik geen vlag hebben, niet?)

One thought on “Robland?

  1. volgens mij komt het door dat gedoe met die drie ministers die af en toe een beetje Statler and Waldorf mogen spelen. Als politici dat doen wordt het toch allemaal grimmiger…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *