Zweepslag.

WTF?
Zitten lief te zappen en hoor ik plots

“Het huishoudbudget van deze week hangt af van het aantal striemen van zweepslagen dat na 24 uur nog steeds zichtbaar is.”

Denk ik: “Oh,wijs. Het is een parodie op Big Brother.”
Maar neen hoor: het is gewoon de echte Big Brother.
Zieke mensen, zeg ik u.

10 thoughts on “Zweepslag.

  1. Gisteren ons moeder nog naar haar voeten gegeven omdat ze voorbij BB zapte en terugkeerde om effe te kijken “omdat er toch niks anders op TV was”. Heb haar uitgelegd hoe hard ze in mijn achting zakte, ze heeft het wijselijk verzet.

    Belachelijk laag bij de grond.

  2. Zielig. Dat zoiets nodig is om wat kijkers te lokken, of erger, dat mensen naar zoiets nog kijken…

    Afvoeren die handel, en rap!

  3. Ik had hetzelfde gevoel toen in Temptation Island een van de vrouwelijke vrijgezellen tegen een andere vrouwelijke ‘verleidster’ zei: ‘Ge zijt een hoer! Ge gedraagt u slettig!’ Hu? Was dat dan niet een beetje de bedoeling van heel dat spel? Niet-vrijgezelle mannen verleiden enzo…

    😀

  4. Liza, ik denk dat je nog niet begrepen hebt dat heel Temtation Island over emotionele diepgang en de intrinsieke instabiliteit van relaties gaat enzo, om maar te zwijgen van de grote vragen des levens waarop een antwoord wordt gezocht…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *