Mad about you.

Wij hebben sinds een week een heuse CD-speler in onze Ford Feest zitten, dat had u misschien al gehoord op die andere weblog. En dat is leuk.
Vandaag was het Hooverphonic door de boxen, want die heb ik goedkoop in de Mediamarkt gekocht.

En toen ik aan het rode licht even mijn ogen sloot tijdens Mad about You, was ik weer in een gamele camionette op weg naar Bordeaux, mijn blote voeten op het dashboard, een zonnebril op mijn neus en lange gesprekken voerend over het leven en de toekomst met vriend P. .
We hadden toen allebei pas behoorlijk wat liefde verloren en waren op de vlucht voor de bijhorende melacholie en de Gentse Feesten, die toen een beetje vies begonnen te ruiken. Het was juli 2004 en de tocht was niet zonder hindernissen: bijna 24 uur waren we onderweg naar de Atlantique. Op een tukje van 3 uur na, op een parking 300 km voor Bordeaux, waren we wakker gebleven.
Veel werd echter goed gemaakt door een duik in de oceaan en een ricard aan het strand bij aankomst, in gezelschap van vriend ketnet en zijn vrouw. Instant vakantie.
Po en Xa4, K., de jongen-wiens-naam-ik-ben-vergeten en Los Gringos vervoegden het gezelschap later die week.
Het werd een vakantie van zee, camionettes, strand, surf, zon en vrienden. Van door de zon verbrande vrolijkheid, pastis en petanque. Van verdriet vergeten en van Hooverphonic.

Good times.

One thought on “Mad about you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *