Blue White Army.

Buffalo! Blue White Army!

Voor zij die het voetbalgebeuren niet zo volgen: de Gantoise speelt op dit moment thuis tegen Anderlecht. Gent speelt voor Europees voetbal, Anderlecht voor de titel. Een topmatch dus.
Het is uitverkocht en ik heb geen kaartjes.
Mijn papa is aan het kijken op zijn Belgacom digitale TV, en ik was van plan om naar het ouderlijke huis te rijden en mee te kijken. Wij zijn echter net wakker (allez, ik ben wakker. lief slaapt nog) en dus geraak ik er niet op tijd. Het is dus van live volgen via Sporza.be. En ondertussen gewoon thuis luidkeels supportersliedjes zingen.
We weten het immers allemaal:

Iedereen is bang! Iedereen is bang! Iedereen is bang voor Buffalo-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *