Het métier.

Gister, op het optreden van lief:
– Het jeugdhuis was piepklein
– Om de tien minuten passeerde er naast het raam een TGV
– Voor belichting had men een paar dansvloerspots van filter ontdaan en naar het podium gericht
– De boxen gingen kapot toen lief wou beginnen, dus moest hij onversterkt spelen
– Na een kwartier zakte het podium in elkaar, dus speelde hij op de grond verder

En toch, lieve lezertjes, gaf hij één van de meest kick-ass optredens die ik hem al zien geven heb. En dan denk ik de hele tijd, met een trotse grijns rond mijn lippen: dat is *mijn* liefke.

One thought on “Het métier.

  1. ha, toen ik van de TGV las wist ik al dat jullie waren neergestreken in JH Eenders in Buizingen. Mijn roots, quoi! Hoewel, tot ’94 was er gewoonweg geen jeugdhuis in Halle. Je had wel de Romanov en ‘t Alibi (later Gaga) waar gelukkig regelmatig optredens waren. Maar verder was het Johnnytown. Dikke respect dus voor Eenders. En zeker hun Onda Sonora soundsystem eens checken. Dik de moeite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *