woordenboek (4)

Tijd van blij worden hebben.

Betekent zoveel als “ik weet dat hij kwaad is, maar eigenlijk kan het mij niet veel schelen: laat hem maar mokken en het zal wel weer overgaan”.

Is t ‘ij vies? Och, hij heeft tijd van blij worden.

Over het woordenboekproject: klik.

2 thoughts on “woordenboek (4)

  1. vertaal:je veux recevoir ma confirmationpour devinir un bon chretien.je m’engage a respecté les commandements de dieu,a aimer les autres,les gens vont me reconnaitrepar mes bonnes actes.par cette confirmation je vais grandir ma fois en dieu qui m’a crée et qui m’aime

  2. Met plezier, Brice: “Ik wil mijn bevestiging terugzien om een goede Christian te raden. Ik verbind mij gerespecteerd aan de commando’s, verdomme. Aan mikken op de anderen, degenen gaan me herkennenaan mijn goede scènes. Met deze bevestiging ga ik mijn lever doen groeien in god die me me geroepen heeft en die verminkt.”

    Zijt ge nu gecontenteerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *