Wishlist.

Na een aantal weken intensief gebruik van google calendar kan ik vol overtuiging zeggen: het is goed grief. Ondertussen heb ik echter al een hele wish-list van dingen die ik graag zou toegevoegd zien: sommige gewoon “dat zou wijs zijn” andere dingen die ik echt mis. Weet iemand aan wie ik dit moet doormailen?

– de mogelijkheid om dagen een kleurtje te geven. Ik zou heel graag in mijn maandoverzicht onmiddellijk kunnen zien welke dagen vrij zijn (vakantie, feestdagen,weekends) en welke niet. Gewoon doordat de vrije dagen in het groen staan, bijvoorbeeld.

– het toevoegen van een to do-list aan een dag. Nu moet ik dat bijhouden op een andere plaats, en dat is lastig.

– een mooiere en betere printfunctie, want die trekt op niet veel, vind ik.

– de mogelijkheid om dagen te beperken tot wakkere tijd: van 8h ‘s morgens tot 1h ‘s nachts bijvoorbeeld. Al de rest interesseert me nl. niet.

– html in de omschrijving zou ondersteund moeten worden

– het zou handig zijn als er tags mogelijk zouden zijn. Nu moet ik voor iedere soort een nieuwe calendar aanmaken…

5 thoughts on “Wishlist.

  1. Wat Belgische feestdagen betreft kan je deze toevoegen als Other Calendar en dan Public Calendar Address, maar dat is je vraag niet echt.

    Wat todo’s en tags betreft, heeft 30Boxes wel wat meer functionaliteiten, en ze rollen ook sneller nieuwe functionaliteit uit, maar het is Google niet en het esthetische aspect speelt mij persoonlijk ook parten.

    Verder is het wachten op Google, of Firefox Greasemonkey extensions shenanigans

  2. zou google van mijn leven nooit gebruiken om mijn agenda bij te houden, lees hun privacy statement maar eens. Ze hebben uiteindelijk maar 1 doel en dat is zoveel mogelijk klicks verkopen.
    Alle andere software is rond dat doel gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *