Van die dagen.

Er zijn zo van die dagen die beginnen met kijken naar uw lief terwijl hij nog slaapt, verdergaan met een beetje humo lezen, een kom groentensoep en een boterham met garnaal eten. Om daarna geruisloos over te gaan in het draaien van een wasmachine, het kopen van een paar cds in de fnac en wat voedsel bij de groentenboer. Daartussen nog het tegen het lijf lopen van kenissen en vriendjes allerhande in de veldstraat of voor hun eigen deur en een koffie in het Damberd.

En dan is de dag al voorbij en de avond begint. Vreemd is dat, van die dagen.

6 thoughts on “Van die dagen.

  1. Ik wou dat ik ook van dat soort dagen kon inlassen, gewoon wat rustig niet echt veel doen ..
    Maar neen, examens! Een dag niets gedaan is dan gewoonweg “not done” ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *