Bed in.

Santa Boogie en ik, wij houden een Bed-in momenteel. Gelijk John en zijn Chinese madam, lang geleden. Bij ons is het echter niet voor de vrede, maar tegen de rugpijn. Zitten aan een bureau is namelijk nogal pijnlijk vandaag.

Ik heb een Voltaren achter de kiezen, een computer voor mij, twee scripties om te lezen én ik heb net een fris glaasje water gekregen van mijn liefdevolle wederhelft.
Thuiswerken, zo heet dat, geloof ik.

2 thoughts on “Bed in.

  1. Verdorie, ga na de examens maar eens om een prikje bij dokter prik,want al die voltaren blijkt ook niet te helpen.Na zo’n prik ben je teminste voor een paar weken of maanden goed.

  2. Rotverwend noemen ze dat, ja 😉

    Ik heb vandaag voor de eerste keer in jaaaren last van mijn rug, gisteren slecht gezeten tijdens het studeren. En zeggen dat mensen zoals gij (en zeker Michel) daar dagelijks mee rondlopen. Ik zou er stekezot van worden 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *