Claudia.

Ik heb het maar een paar keer gezien, het programma van de solliciterende managers, maar ik denk dat ik de laatste paar weken toch ga volgen, want alle mensen die op mijn zenuwen werkten zijn ondertussen afgevallen. Olé.

Bovendien heb ik nu ook een favoriet om voor te supporteren: Claudia is niet alleen de enige overblijvende vrouw (wat voor mij al genoeg reden is om voor haar te zijn), het is ook nog eens een echte weblogmadam.

Go Claudia!

4 thoughts on “Claudia.

 1. Maar meneer Heyvaert is wél boos omdat het een frauduleuze is!
  (Al zal zijn geaardheid hem ook wel leiden tot een finale met twee heren, uiteraard ;))

 2. Zorg dat je je niet teveel ergert hé (cfr. vorige ergenis-post).
  Ik heb de meeste afleveringen gezien en ik lig steeds in een deuk bij de inleidende orakel-management-tip en het managementjargon van Heyvaert. Gewoon hoe hij tijdens de eliminatie in “the board room” lustig op de tafel trommelt, even op z’n stoel draait, en met een indringend blik zwaarwichtig zegt: “heren, ik weet genoeg”
  Je moet er ook eens op letten hoe hij steeds gezwind deze board room binnenkomt en er in slaagt in één tijd de stoel onder zich te schuiven en de bovenste knoop van z’n blazer los te maken.
  Pure kolder allemaal.

 3. Joehoe! Een supporter! 🙂

  Niet ergeren hé, het is televisie… 1 uur “board room” verknipt tot 5 minuutjes. Relativeren die handel. We hebben ons geweldig geamuseerd, zijn goede vrienden geworden en lachen elkaar dagelijks uit met de onnozele uitspraken.
  En zelfs toen (mei/juni vorig jaar) was voor ons gadget nummer 1 voor deze show al een poppeke dat met zijn handjes op tafel trommelt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *