The. Summer. Of. 69.

Gisterenavond, na de vernissages (beide tentoonstellingen zijn aanraders, trouwens) zakten wij in eerste instantie af naar The White Cat. Een paar drankjes en een sms van Los Gringos later, verlegden we onze uitgaansactiviteiten naar ‘t Geduld, bij het Gravensteen. Daar waren zij namelijk aanbeland. Samen met vijftig (50!) Amsterdammers. Eén van die Nederlanders was ooit een reisgenoot, de rest van het gezelschap waren zijn collega’s met wie hij een uitstapje naar Gent maakte.

Over contrast gesproken. Het eerste deel van de avond bestond uit kunst, artyfarty toestanden en cocktails in een hip café. Het tweede deel van de avond was gevuld met luidkeels meezingen met Brian Adams en Metallica in een café dat deed denken aan een overpoort-etablissement.
Interessante combinatie….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *