Van laatste loodjes.

Zo.
Het is 22.15h. Ik heb alles verbeterd dat ik kan verbeteren. En alles in lijsten geschreven dat ik kan in lijsten schrijven. En formules voor mediaan en gemiddelden en tekorten ingegeven. Morgen nog 1 groep mondeling en praktijk, die examens verwerken, die punten aanvullen alles doorsturen naar de verantwoordelijke en hopla: de examens zitten erop.

Heb ik trouwens al gezegd dat de vakantie dan haast eens mag beginnen?

3 thoughts on “Van laatste loodjes.

 1. houd u de notie in gedachte dat deze vakantie wel 2 of dre maanden duurt en dat wij gemiddelde werkmens daar aan maximum 4 (het hele maximum) komt
  En dat wij de gemiddelde werkmens wel beseffen dat gij van die 2-3 maand enige tijd zult bezig zijn met voorbereidingen en dergelijke maar dat gij dat perfect in die 2-3 maand kunt inplannen
  Dees zag je waarschijnlijk van ver komen maar je vroeg er ook om…
  Ja voor ons gemiddelde werkmens mag ons twee weekjes vakantie dan ook wel komen, met dat verschil dat wij zelfs in die twee weken ook wel met het werk zullen bezig zijn goede werknemers als wij zijn, en dat wij daar niet over klagen enzo…
  no pun intended

 2. 1. heb ik gezegd dat jullie geen vakantie mochten hebben? het zal voor iedereen wel tijd worden, zekers.
  2. kerygma is mijn blog waar ik over mijn leven schrijf. ik ben moe en ik ben blij dat het bijna gedaan is. ik schrijf dat op *mijn blog*. Got it?
  3. 4 weken verlof is in de privé het wettelijke minimum, niet het maximum zoals u zegt. Ik had er 8 en een klets in mijn privé-bedrijf tijden. Ge moogt u benadeeld voelen en ge moogt klagen, maar serieus blijven é.
  4. Mijn vakantie in het hoger onderwijs duurt geen “2 of drie maand”. Wel 7 weken, wat ook heel veel is (juij!), maar opnieuw: niet overdrijven é.
  5. als u jaloers bent op de vakantie van onderwijsmensen, zaag er dan niet over en ga zelf in het onderwijs. Wat houdt u tegen?
  6. Uw commentaar ergert mij omdat u uzelf beschrijft als goede werknemer en suggereert dat onderwijsmensen dat niet zijn. tsk.
  7. het leven is veel mooier als ge andere mensen ook iets gunt, wist ge dat? Veel minder stress en maagzweren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *