Het dieet.

Juist ja, er was een tijdje geleden in de commentaren gevraagd naar de stand van zaken ivm. het grote dieet. En ik had nog niet geantwoord, want ik weet het eigenlijk niet zo goed, om eerlijk te zijn.
Thing is: dat is een beetje zoals stoppen met roken. Eerst kost dat veel moeite, en dan ben je eraan gewend en komt het bijna vanzelf. Ik ben dus niet meer aan het “dieten”. Ik eet gewoon een beetje anders. Minder snoep, minder frisdrank, minder vet. Het resultaat is na bijna twee maand 4,5 kilo eraf. Misschien lijkt dat niet zo veel, maar het blijft er wel af. Vorig weekend bijvoorbeeld, heb ik het grandioos op een schranzen gezet: Mac Donalds én een barbecue én een copieuze brunch. Op maandag was ik 2 kilo zwaarder, op dinsdag was dat alweer voorbij. Olé.

Technisch gezien ben ik dus nu weer op hetzelfde gewicht als met nieuwjaar, dus is mijn doel bereikt, maar de nieuwe manier van eten bevalt me wel, dus heb ik besloten nog een beetje magerder te worden. Op mijn meest ambiteuze dagen wil ik graag nog 6 kilo kwijt. Termijnen heb ik niet, zin om me uit te hongeren ook niet.
Wel is mijn rug ondertussen al anderhalve week stabiel te noemen, dus ik overweeg volgende week een voorzichtige zwem-poging. En misschien word ik wel helemaal sportief. En al.

7 thoughts on “Het dieet.

 1. Sportief! Ha! Ik ken dat … Zoals we vroeger sportief waren, omdat we naar de minivoetbal gingen. kijken.

 2. of gelijk van die mensen die dure fitnessabonnementen kopen en die maar half opgebruiken, klijn?

 3. Je geloofd het nooit maar ik ben gestopt met drinken.
  Sinds nieuwjaar. Ik ben drie keer herbegonnen. 1 keer, baf, 2 kilo af. De tweede keer heb ik me laten gaan op Eurosong. Baf! 2 kilo af. Laatste keer nu bij Lien. Krak 3 kilo af!
  Ik zweer het op eenhaljaar ben ik 8 kilo kwijt. Van 88 naar 80! Zonder iets te doen !
  Voor de rest is allles in orde met mij. Jjaja… oh , ok , kill me.

 4. Ik wil maar zeggen , en volgens mij is dat gene zever: U ne keer goed laten gaan en volzuipen en die kater uitzitten zweten doen KILOOS afvallen.

 5. Noem het maar het Zuipdieet’, Ha! Bij mij werkt het! Lach maar!
  En voort van de rest dronk ik allen maar cola en vel suiker enzo.
  Nu , bweuurks , maar je went eraan, Colo Light, geen suiker meer , met niets. Veel méér fruit en groenten enzo , en veel vis. En als het kan eten smiddags. Nooit mer savonds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *