i. catches the worm.

Wist u dat het, ondanks de voorspelde zonnige dag, regent op dit moment?

Deze volstrekt nutteloze mededeling even om te zeggen dat het zaterdag en acht uur is en dat ik dus al opgestaan ben. Reeds.

2 thoughts on “i. catches the worm.

 1. ik ook ik zei tegen mijn ma die me net een glaasje vers geperste appelsien had uitgeschonken, allez ’tis gelijk niet zo mooi ‘tweer vanochtend, vanaovnd zou het toch uitstekend terrasjes weer zijn!
  ma benint hi jongne! ‘tgoa reegnen! pa eeft ‘tgezeid daze dadde gzeid in in ‘tnieuws gistren.
  ah ja?
  ja
  * ochtendhumeur wordt opeens niet meer onderdrukt… *

 2. Deze ochtend om acht uur opgestaan omdat ik om half negen bij de dokter moest zijn.

  Daar aangekomen bleek hij nog in zijn bed te liggen: pas na drie keer bellen kwam er een reactie, waaran ik nog een half uur in de wachtkamer mocht wachten tegen dat meneer gewassen en geschoren was…

  En toen ik buitenkwam was het ook hier aan het regenen…

  Goede morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *