Euhm.

Belastingsbrief. check.
Fiscale attesten van liefdadigheidstoestanden (ja, ik ben een linkse trut, ja) en van dienstencheques. check.
Afschrift ministerie onderwijs voor part-time 1. check.
Afschrift school voor part-time 2. euhm. well.

Het is weer hetzelfde als alle jaren: een dag voor alles naar de boekhouder moet, vind ik net één laatste formulier niet meer terug.

Vervloekt, gij slordigheid.

7 thoughts on “Euhm.

 1. Ik zit hier ook voor mijn bureau al mijn papieren aan het sorteren. Ik mankeer er ook slechts ééntje.
  Heb gisteren dat uitlegboekje voor het invullen van de b-brief doorworsteld, al mijn vragen opgeschreven en vandaag naar de hulplijn gebeld (02/57.257.57) alwaar één vriendelijke ambtenaar mij het licht liet zien! Goede service! Mijn belastingsgeld is goed besteed.

 2. amai, jullie beginnen daar vroeg aan! ‘t Is toch maar half juli dat em binnen moet?
  *Nd denkt na*
  Fuck, binnen 17dagen dus, ik doe het morgen…

 3. Als uw boekhouder dat via tax-on-web doet, heeft hij tot 31 oktober de tijd… laat je zomergevoel niet verpesten, er komen nog koude oktoberavonden genoeg

 4. Pff, ik moet dit jaar voor het eerst lening en schuldsaldoverzekering en belastingsaftrek voor dubbele beglazing in renovatie aan btw 6% en pensioensparen en wat weet ik nog allemaal inbrengen… Ik hou mijn hart al vast. Maar zal hopelijk volgend jaar kunnen lachen als er een vet viercijferig bedrag teruggestort wordt. Ik vul dit jaar ook voor het eerst online in: ik geloof dat je dan meteen de berekening te zien krijgt hè?

 5. vooruit zoeken naar de ene papiertje, daarbij jij hebt daar niet zoveel last van zeker van belastingsbrieven invullen…
  onze boekhouder doet dat voor haar ! voila nu weet iedereen het !

 6. tsk. als ik mijn ouders niet meer had om mij te verklikken aan iedereen die mijn weblog leest, é

  En daarbij; ik zeg toch: “een dag voor alles naar de boekhouder moet”…

  ik heb het trouwens gevonden. allez, de mevrouw van de personeelsdienst heeft het opnieuw voor mij afgeprint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *