Zo luchtig dat we bijna wegvliegen.

Het valt me op dat het hier de laatste tijd wel zeer luchtig is op kerygma. Het is precies alsof het ook virtueel een beetje zomervakantie is: korte stukjes, allemaal vrijblijvend en vrolijk en licht.
Het komt denk ik omdat ik met dingen bezig ben waar ik niet veel over kan (in de zon liggen is nu niet echt een onderwerp waarover veel valt te schrijven) of mag (we houden de dingen graag als verrassing, bij Het Project) vertellen.

Zo kan dat natuurlijk niet verder, denk ik dan. Wij staan alhier immers bekend om onze doorwrochte politieke opiniestukken en onze met objectieve argumenten onderbouwde argumentaties. En die reputatie moeten we vanzelfsprekend hooghouden.
Maar eerst nog een beetje in de zon liggen en een tukje doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *