Warm.

Zelf heb ik niet echt last van de warmte. Ik heb dan ook makkelijk praten: het is vakantie, dus ik ga zo laat slapen als ik wil en kan de hele dag alles aan rustig tempo doen. Veel water drinken, binnenblijven op het warmst van de dag en voor de rest niet te veel inspanning…meer moet dat niet zijn.

Wel lastig is de hitte voor dat kleine ventje met zijn pamper dat nu eigenlijk een middagdutje zou moeten doen. We letten vandaag namelijk op Staf van anderhalf en het was al een fijne dag: gewinkeld, gespeeld in het park, aardbeien gekocht en boterhammen gegeten. Na het eten hebben we zijn bed in de verduisterde badkamer gezet, wegens de koelste plek van het huis, maar het wil niet echt lukken. Daarnet, na iets meer dan anderhalf uur slapen had ik hem uit zijn bed gehaald, want hij was wakker. Hij wilde constant op mijn schoot en wreef in zijn oogjes, dus hij was duidelijk niet uitgeslapen. Terug in bedje gelegd en nu ligt hij al twintig minuten tegen zichzelf te brabbelen. Nog tien minuten, en als het dan niet gelukt is, mag ie opstaan.

2 thoughts on “Warm.

  1. niet aantrekken. zolang hij ligt te brabbelen en niet luidkeels protesteert, rust hij toch. ook al slaapt hij niet echt. zo’n kind kan niet beter doen dan in een koele ruimte wat rusten op het heetst van de dag.
    enfin, dat leert mijn even oude dochter mij toch

  2. Onze dochter (bijna 4 maand) ligt al de halve dag in haar blootje in haar wieg. Vind ze zelf zeer “vet” (aan haar enthousiast gespartel te zien). 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *