Dag 3.

Het was wijs, gisteren.
Eerst de hele namiddag op Bataclan gezeten (aanrader!) en de show van Armando en Benito gezien. Daarna een hapje gegeten met lief en vervolgens even naar huis om een stukje te schrijven voor Het Project.
Dan naar The English Show (recensie volgt), en met vriendin klijn en tettenman naar Polé Polé (fijn jullie nog eens te zien, btw). Daar een paar mensen tegengekomen en de met hen later verder getrokken naar de vlasmarkt.
Geëindigd in Baudelo om zes uur deze ochtend.
Niet dronken, wel bijna in slaap gevallen op het einde.

Een goeie avond, inderdaad.

3 thoughts on “Dag 3.

  1. Gisteren oude vriend gezien op de Vlasmarkt. Vertelde me dat hij werkt als ‘sterke man’ op dat Bataclan gedoe. Ik ga er morgen of vrijdag zeker eens naartoe … ik heb niet veel kunnen opmaken uit zijn uitleg, maar ‘t klonk wel raar en wijs enzo.

  2. aha ik en lief zaten daar ook ergens in de sauna van de english show, jij was per toeval toch niet mint noodle zeker 😀
    morgen nekeer naar loebas, kijk er wel naar uit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *