Nachtlawaai

Ik ben geen lastige mens. Wij wonen vlak aan Baudelo en een mens weet dat dat tijdens de Feesten behoorlijk wat lawaai kan opleveren. We leven ermee en we feesten duchtig mee.

Echter één ding:

Aan het stomdronken en stonedgerookte pubergebroed dat deze ochtend om half zes, in de woonwijk, onder mijn raam, op fukking djembe’s begon te slaan: als ge dat morgenochtend weer doet, dan kom ik naar beneden. En het zal niet gepast zijn dan.

*kijkt streng*

9 thoughts on “Nachtlawaai

 1. Aha! Een gedeelde bron van ergernis.

  Wat drijft djembéspelers om altijd op publieke plaatsen op hun trom te kloppen? Waarom niet thuis, zoals hobo-isten, dwarsfluiters, vleugelpianisten en xylophielen? Is er een reden?

  Vraag hun dat is morgen aub.

 2. Doe zoals wij hier doen met wildplassers, emmer water over hun hoofden kieperen. Beste manier om ze af te koelen.

 3. Zijt maar voorzichtig met dat water kieperen en al. Die mensen weten u immers wonen he. Ik ben daar allemaal niet gerust in (jaja, oververhit moederinstinct en al).

 4. En da’s niet alleen in Gent tijdens de Gentse feesten. Ook hier in ons boerengat, zelfs buiten braderij-tijd, ook om zes uur ‘s morgens. Gelukkig niet hier voor ons appartement, maar wel een lange straat verder, hoewel daar natuurlijk ook mensen wonen…

 5. Garantie zijn dat diezelfde pubers die hun aritmisch ding doen op de camping van elk groot zomerfestival in Vlaanderen. In het West-Vlaams zeggen ze ‘ik kom daar tent van’, maar nu ik juist bezig ben over campings is dat wellicht een beetje ongelukkig uitgedrukt.

  En waarom ze dat op openbare plaatsen moeten doen: omdat ze zich interessant willen maken, dààrom!

  *komt ook al kwaad si*

 6. Waar is den tijd dat je die map van de CM volledig vanbuiten zat te blokken. Lange, koude winteravonden oefenen en oefenen. Om in de zomer rond het kampvuur die liedjes te tokkelen en meisjesharten te veroveren. Nu zitten ze als een bende bruten op een ezelsvel te meppen… De jeugd van tegenwoordig, niks romantiek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *