Dag 5

Gisterenmiddag, op het heetst van de dag, hadden wij het fijne idee om in de stad te gaan wandelen. Warm! Zweten! Weinig volk, veel puffende mensen. Dan maar terug naar huis gegaan, de fiets genomen en naar Blue Note gereden om naar Sioentje te kijken. Ze hebben dat zowaar goed gedaan.
Na een pastasalade (het eten op BNRF heerst zwaar, trouwens…) en een praatje met Mister Photographer terug op de fiets naar huis, een snelle douche en dan naar het Nieuwpoorttheater voor Lief en Han Solo.
Het was heet, en dat was eraan te merken: hoewel het bij allebei wel goed zit qua materiaal, was de timing niet zo sterk bij beiden. Nogal slordig qua spel en het publiek was ook helemaal mak. Niet hun beste show dus, maar toch een prestatie, door de hitte.

Na het optreden naar Baudelo getrokken voor een paar pintjes en dan uiteindelijk genoten van de eerste onweersbui. De verkoeling was hemels.

2 thoughts on “Dag 5

  1. Het fijne aan vlakbij de vlasmarkt wonen: een douche in de verfrissende stortbui, en dan snel naar huis, een koude douche in mijn badkamer, en met frisse kleren terug gaan feesten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *