Dag 8 – rokkenrol

Op dag 8 ging zij naar Boomtown, alwaar zij met de gebroeders S. een paar pintjes dronk en naar luide muziek luisterde.
Vervolgens ging zij omstreeks 4h naar huis en sliep eerst een beetje in de veranda, want daar was het koel. Toen haar lief thuis kwam verhuisde ze naar het bed, maar hij snurkte te veel, dus ging ze naar de zetel. Daar lukte slapen niet. Omstreeks half tien ging zij terug in het bed liggen en om tien uur startte in Baudelo een optreden van één of andere Vlaamse artiest met een koor. Het volume werd zo ver opengedraaid dat ze lag te trillen in haar bed.

Schande! Daglawaai!

(Serieus. We gaan toch zo niet beginnen, beste organisatoren. We klagen niet dat de muziek er tot vijf uur aanstaat en dat de zatte mensen ons meermaals per nacht wakkerroepen. Maar kunnen we die optredens in de voormiddag achterwege laten? Dat de normale mensen ook een beetje kunnen slapen, verdorie.)

4 thoughts on “Dag 8 – rokkenrol

  1. zozo zit waarschijnlijk op ne zaterdagnacht de strijk te doen en het hoofd te breken over het woord “lachtnampje” bij het favoriete belspel * thumbs up *

  2. ik heb vorige week zitten worstelen met “bandhoeien”, gelukkig stond er als tip politie en deed de mevrouw haar polsen tegen mekaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *