Kamp.

Het is zeer stil in de stad en dat geeft voor het eerst in een paar weken de mogelijkheid om comfortabel te slapen. Ware het niet dat het beestig warm is op onze slaapkamer en dat die temperaturen allesbehalve bevorderlijk zijn voor een goede nachtrust. Maar zoals ik al zei: het is stil en mouwen zijn er om aangepast te worden. Daarom hebben we deze nacht kamp opgeslagen in de veranda. Met kampeermatjes, donsdekens om alles zachter te maken en veel kussens. We hebben ons grondig ingewreven met muggenmelk tegen die rotbeesten. Dan de terrasdeur helemaal opengezet en het is alsof we buiten sliepen.

Fantastisch. Sterrenhemel. Krekels als lagen we op een camping in de Provence. En een kat die de nieuwe slaapsituatie helemaal top vond: hij zit ‘s nachts altijd rond te hossen op de daken rondom en kwam nu om het uur een keer dag zeggen en een tukje doen aan onze voeten.

Leve het buitenleven!

2 thoughts on “Kamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *