Bettina.

Ik heb tijdens de Gentse Feesten niet gerookt en dat was heel moeilijk. Ik heb het echt zwaar gehad en ter aanmoediging heeft Lief mij een cadeautje beloofd als ik het volhield. Cadeautjes zijn uitstekende stimulansjes, zo bleek en dus heb ik vandaag een fotoboek gekregen van Bettina Rheims. More Trouble heet het en ik ben er nu al helemaal zot van. Fantastische foto’s van bekende en onbekende mensen, meestal vrouwen en meestal met een flinke dosis ruwheid en tristesse.
Bettina heerst zwaar.

5 thoughts on “Bettina.

  1. Duur kadootje! Maar met de uitgespaarde sigaretten kon je vast twee keer zoiets kopen? Of was je een iets minder zware roker dan ik uit jouw relaas opmaak?

  2. Wauw, dat ziet er de moeite uit! Moet ik nu beginnen roken om me ook aan cadeautjes te verwachten? Of telt dat enkel voor vrouwen :-).

  3. @Max. ik ben wel al zes maand gestopt é. de gf waren gewoon een lastige periode.

    En zes maand gestopt, dat is 26 weken. Aan een slof (40 euro) per week is dat meer dan 1000 euro.

  4. een SLOF per week? Oesje! Zoiets noemt men, als ik mijn dictionaire vaardigheden tot het uiterste op de proef stel, een kettingrookster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *