Het Zeetje.

De voorbije dag hebben wij doorgebracht aan het zeetje. Lief moest daar namelijk optreden op Theater aan Zee. In de voormiddag had ik al telefoon gekregen van K., die aldaar de dagelijkse TAZ-gazette maakt (of zoals ze het daar noemen – alle woordspelingen nog aan toe- : de Tazette.). Of ik in de auto in de rapte mijn lief eens wilde onderwerpen aan “tien nooit eerder gestelde vragen” en daar dan tijdens de soundcheck even een neerslagje van wilde maken. Wat ik dus deed.

In de namiddag ook nog even naar Lava, een bodemonderzoek geweest van Studio Orka waarin onze goede vriendin en fantastisch actrice Katrien Pierlet alweer schitterde. Eén en ander resulteerde in een artikeltje voor Het Project.

‘s Avonds Han en Lief met veel succes een mooie voorstelling zien geven en na nog een snel pintje achteraf naar Knokke gereden, alwaar de mama en de papa op appartement zitten. Geslapen, gewinkeld, als een verwend kindje jas cadeau gekregen van mama en papa, gegeten en dan naar huis getuft.

En vanavond Tomatte Crevette! Olé!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *