frustratie

U kunt zich nauwelijks voorstellen hoe frustrerend deze situatie met dreamhost is. Als ik aan mijn gegevens kon, ik had de hele handel ondertussen al verhuisd. Jammer genoeg hebben die fuckers dus niet alleen iets gedaan met de Apache configuratie, ze zijn er ook in geslaagd mijn ftp-users stuk voor stuk te verkloten. Mijn handen zijn dus gebonden.

Ondertussen wacht ik al 3 dagen op antwoord. Drie.

Ik denk dat ik, eens dit opgelost is, maar eens een vakantie van het internet neem. Want ik vind het niet zo leuk meer, de laatste tijd.

One thought on “frustratie

  1. Mijn man heeft een ‘gedicht’ geschreven over Dreamhost.
    Je vindt het hier.
    Het zou best kunnen dat het je frustraties perfect verwoordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *