Gypsy blogt.

Een tijd geleden kreeg ik via de contact-form op kerygma een mailtje van juffrouw T., op het internet genoegzaam bekend (allez, een beetje, ze is nog maar aan haar eerste stapjes bezig) als gypsy eyes.
Ze vertelde dat ze mijn weblog volgde (olé) en dat ze er sinds kort ook eentje had (dubbel olé).

Nu moet u weten: T. en ik, we go way back. Lang geleden zaten wij in Eeklo op ‘tscholeken, samen met oa. ook Lien en een aantal dames die dit weblog plachten te lezen. T. was dat meisje die geregeld haar prachtige krullen afschoor tot een sinead-kopke. En die altijd wel te vinden was voor dingen die eigenlijk niet mochten. Roken in de fietsenrekken, buitenlopen op school: het soort dingen dat wij zelf *nooit* deden.
Maar bon.
Way back dus.
En daarom een link: gypsy eyes heeft een weblog (driewerf olé!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *