Heet.

Al is het weer nog zo heet,
hou aan die T-shirt vol met zweet!

Dit, lieve lezertjes, is de tekst op een in Comic Sans MS uitgeprinte A4 in de work-out-zaal van een fitnesscentrum dat ik vanmiddag bezocht.
Ik ben namelijk aan het scouten waar ik mijn sporthatend lichaam deze winter zal heenslepen.
Het fitnesscentrum in kwestie is, door het bordje én door het bejaard bodybuildend manvolk dat er vertoefde, niet langer een optie.

10 thoughts on “Heet.

  1. Euhm, als ge van de Ottogracht komt en ge gaat richting u, recht tegenover het Baudelopark. Althans, ik denk toch dat het een fitness is. Der kwamen niet anders dan gespierde binken uit en bovenaan dacht ik een obordje met fitness ofzo te zien. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *