Huizen – de strooptocht

– Aantal schriftjes gekocht om onze zoek-ervaring in te noteren : 1 (dank voor de tip, thyssie)
– Aantal uren rondgereden in buurten waar we willen wonen: 2
– Aantal huizen gezien waar we willen wonen én die te koop stonden: 3
– Aantal huizen dat te duur bleek: 3

Misschien toch eens heel specifiek posten hier wat we zoeken. Dan kunnen jullie een beetje voor mij zoeken en kan ik op mijn leeg gat in de zetel blijven zitten 😉

6 thoughts on “Huizen – de strooptocht

 1. vandaag voor de lol es gaan kijken of ik nog steeds een goeie koop heb gedaan: en ja hoor, intussen is er nog niets bijgekomen op immoweb dat of goedkoper of beter is dan wat ik nu heb gekocht. (tenzij het echt in 3 prijsklasses hoger lag dan ik me kon permitteren)
  phew. made my day.

  eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik al 3 jaar of langer spreek van iets te kopen, me het nog maar 8 maanden kan permitteren, en 3 maanden er echt mee bezig was, waarvan 1 maand intensief gezocht.

  Aantal appt gezien: 6 denk ik.
  En toen beslist.

  Hopelijk was dat een goeie keuze…

 2. Kan je geen linkjes zetten naar huizen die je bevallen? Als ze op een immosite staan natuurlijk… Zo krijgen we een beetje een idee van je smaak, stijl en eisen wat huizen betreft. 🙂

 3. Wij hadden indertijd een ganse lijst met punten waar je moet op letten als je een huis bezoekt. Soms kan je zo enthousiast zijn dat als je thuis komt je je gewoon niet meer kan herinneren wat er eigenlijk als vloerbekleding ligt en of het nu enkel of dubbelglas was. Het is altijd goed om vrienden of familieleden mee te nemen bij een tweede bezoek.
  En als je het heel leep wil spelen laat je vrienden ook eens langsgaan. Die maken dan veel opmerkingen over de slechte staat van het huis en doen een vrij laag bod. Meteen lijkt de prijs die jij wil betalen een stuk interessanter. Bij vrienden lukte dat toch min of meer, afhankelijk van de belangstelling.

 4. “Die maken dan veel opmerkingen over de slechte staat van het huis en doen een vrij laag bod.”

  *Steekt vinger op*
  Ohwyess, als ik ‘da bitch in me’ loslaat dan geven ze je nog geld opdat je in het huis zou komen wonen!

 5. Allez, ik wacht vol nieuwsgierigheid op de post van vandaag, gelardeerd met immolinkjes zodat we gezellig met z’n allen huizen kunnen kijken vanuit onze luie bureaustoel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *