16 thoughts on “Lost.

  1. ja, en dan eindigen ze met een kanjer van een cliffhanger die meteen al verprutst wordt in het voorfilmpje meteen na de aflevering. pfoeh.

  2. Spannend? De laatste minuten wel ja. Maar het eerste uur, zo traag! Nu zondag Prison Break!

  3. Kijken naar lost is een marteling voor mijn brein en medehuisgenoten. Ik begin overal clues te zien… Zo dacht ik effe dat iedereen dezelfde medicatie kreeg en eigenlijk in dezelfde instelling zit waar we Hurley al in zagen. Ze zijn als het ware allemaal mentaal ‘gecrashed’ en in hun groeps-behandeling/therapie zitten ze zogezegd allemaal op het eiland?

  4. Volgens mij heeft het iets te maken met de CIA (dat logo is net het pentagon), besmettelijke ziekten en vreemde genezende energievelden in de aardkorst op dat ene plekje in de wereld.

  5. En ik ben gewoon gelukkig, want ik hoef daar als niet-kijker allemaal geen zorgen over te maken πŸ˜‰

  6. Minivoetballend Vlaanderen kijkt niet om naar de programmatie van populaire televisie zenders, dus ik ben al meteen op achtervolgen aangewezen. Maareuh, Prison Break op zondag ruled!

  7. Ze bestaan dus Γ©cht? Mensen die de laatste afleveringen van seizoen 2 nog niet gedownload hebben?

    En kom zeg, hoe stom is het nu dat VT4 2 of 3 weekjes Lost gaat uitzenden, om dan pas te beginnen met seizoen 3 in het voorjaar van 2007 …

  8. Hier is zelfs iemand die nog geen enkele aflevering van Lost volledig gezien heeft en er tevens geen interesse in heeft πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *