Ow.

Ik zit op het dakterras en ik realiseer me net dat deze week misschien de laatste van de zomer gaat zijn. En dat wij volgende zomer misschien al een huis gaan gevonden hebben en ik dus niet meer op het meest fantastische terras van heel Gent ga kunnen zitten.

Ik zal ze missen, mijn torens (boeken, belfort, sint baafs, sint jacobs), de sluis met de reigers, de schelde, het gravensteen, het MIAT en de passerende bootjes. Toch maar een huis in de straat zoeken, denk ik. 🙂

4 thoughts on “Ow.

  1. toen we uit de minnemeers kwamen dachten Jm en Ik nog te roepen toen we nog licht zagen branden op uw dakterras.
    we’m het toch maar niet gedaan kwestie van de bedpan niet over onze kop te krijgen…

  2. Ik dacht het zondag ook nog toen we vanuit het bootje zicht hadden op jullie terras “‘t Wordt een hele opdracht om een huis te vinden met zo’n view” Neem maar heeeeeel veel foto’s (maar dat nieuwe huis zal dan vast andere charmes hebben …)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *