Nerds.

Vanmiddag was het voor te lachen, hier aan onze kleine keukentafel. Lien was hier en Michel ook, want we hebben de campagneblog van Lien grondig gerestyled (ga eens kijken en laat weten wat u vindt, trouwens).

We hadden alledrie onze laptop bij, en dan alledrie inbellen op het draadloos netwerk en praten over sites waar we dan alledrie tegelijk naartoe surften.Whiiiii. Precies één van die LAN-parties, maar dan aan de keukentafel. En niet met een LAN, eigenlijk. En ook niet met spellekes. Maar toch.

En hoewel Lief geen gemene opmerking gaf toen hij in de keuken passeerde, zag ik duidelijk een zeer onverholen “Bende nerds” in zijn blik.

Soms pas ik *echt* niet bij zijn imago, denk ik dan. Maar daarna denk ik meteen aan de fysica-fuif die hij graag wil geven en dan maak ik me al minder zorgen.

7 thoughts on “Nerds.

 1. Erhm, niet met een LAN? Als jullie alledrie gebruik aan het maken waren van dezelfde wireless accesspoint (inbellen? *cough* :)) dan zat je wel degelijk in een LAN (Local Area Network).

  Nog een beetje oefenen op de tech-terminologie en je kan doorgaan voor een nerd. Alhoewel misschien geek een beter woord zou zijn 😀

 2. Toen ik pas internet had moest ik inbellen en dat is sindsdien niet meer veranderd in mijn hoofd. Inbellen dus.

  En ik dacht dat een LAN-party niet op het internet was, maar met allemaal computers in een lokaal netwerk?

  wij zaten gewoon vandemiddag op tinterweb.

 3. Toen ik op de post over organisatie wou reageren met een vleugje “getting things done” ben ik tot de ontdekking gekomen dat geek toch beter in m’n kraam past dan nerd. 😉

 4. Schöne site!

  En een lanparty, die wordt per definitie gegeven in een keuken, zolder, kelder, tuin,… :p

  Neem dat maar aan van deze LANpartyganger 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *