Zondag is wijs, maat.

Vandaag was een goedgevulde dag, zoals dat heet. Eerst ontbijt in Au Bain, gevolgd door zwemmen met San en de Vuijlsteke-kroost.
Daarna een bezoekje aan de versgeschilderde woonboot van Los Gringos, alweer wij leerden dat olijfgroen en wit schoon zijn samen. Op het dek in de zon gezeten en uitgekeken over het water en de andere boten. Als ik een beetje meer rock’n roll was, ik kocht mij ook een boot.
De boot bracht ons op het idee om bootje te varen in de stad met toeristenbootjes. Er zitten apen op de graslei en schildpadden aan het prinsenhof, zo leerden wij.
Terug geslenterd via late lunch in foodmakers, muntthee in Oase en stripverhalen in popville. En nu ga ik mijn favoriete pasta-salade maken en naar de eerste aflevering van prison break kijken.

Zondagen in de stad zijn de max.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *