U daar.

Ik weet niet of u een website hebt, meneer, en ik ga er ook niet naar op zoek. Het interesseert me niet en ga u überhaupt niet linken, meneer, want dat verdient u niet. Ik ga zelfs uw naam niet zeggen, want u bent het eigenlijk niet eens waard dat iemand zou weten wie u bent. U herkent uzelf vast wel, als u dit leest.
En u zult dit ongetwijfeld lezen. Ik weet dat u hier rondhangt, geniepig glurend van achter de hoek, op zoek naar vuiligheid waarmee u uw perverse drang om mensen te kwetsen kunt bevredigen.

Ik ga hier geen gemene dingen over u zeggen, hoewel dat gezien uw fysieke gestel en uw bekrompen karakter wel heel gemakkelijk zou zijn en ik in mijn hoofd honderden opmerkingen heb die u wellicht zouden raken en misschien wel pijn zouden doen.
Ik weiger me echter tot uw niveau te verlagen.

Het enige wat ik kwijtwil, meneer, is dat u zielig bent. Uw drang om mensen doelbewust te raken en het duivels genoegen dat u schept in uw vuilbekkerij over iemand die u niet eens kent, maakt u een lelijk mens.
Ik heb medelijden met u, meneer. Het moet triest zijn als de geneugten van uw leven op zulk een negativiteit gebaseerd zijn en als u uw voldoening en vreugde moet halen uit dat soort fratsen.

Misschien moet u eens een hobby nemen.

3 thoughts on “U daar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *